Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2019, 2:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds potvrdil prípravy pre Deadpoola 3. Dohoda s Disney film neohrozí

Ryan Reynolds potvrdil prípravy pre Deadpoola 3. Dohoda s Disney film neohrozí
Zdroj: Fox
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

A očividne nás čakajú nejaké zmeny.

Ryan Reynolds ešte minulý rok hovoril o tom, že Deadpool 3 nikdy nevznikne. Niektorí to brali ako žart, iní v tom videli jednoducho iný názov pre budúce diely. Koniec dvojky predsa nahrával teórii o tom, že sólovky Deadpoola si dajú oddych a postava bude excelovať v tímovke X-Force. Hovorí sa však, že tú tak skoro (ak vôbec) neuvidíme a peniažky z Deadpoola budú Foxu/Disney chýbať. 

Aj preto bolo jasné, že tak či onak sa Ryan Reynolds znova navlečie do červeno-čierneho obleku a bude zabíjať kriminálnikov. Počas promovanie Deadpoola 2 v Číne sa herec nechal počuť, že prípravy na tretí diel už skutočne započali a spoločne s tímom teda zrejme pracujú na príbehu a postavách (možno už dokonca aj na scenári, kto vie). 

Reynolds kvôli propagácii snímky posunul aj operáciu zranenej ruky, takže dúfame, že tie tržby z Číny niečomu aj fakt pomôžu. Zdá sa teda, že trojka je skutočne na pláne a mohli by sme ju vidieť ešte v roku 2020, prípadne zase okolo Valentína 2021. Možno sa plány Foxu zmenia, možno sa trojky nedočkáme vôbec. Netušíme totiž, ako obchod s Disney zmení mutantskú budúcnosť. 

Deadpool je však zlatá baňa, takže je možné, že Disney ho nechá fungovať samostatne. Nateraz nám musí stačiť, že sa niečo skutočne deje a do niekoľkých mesiacov nás môže potešiť správa o začiatku natáčania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia