Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. januára 2019, 18:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McGregor vulgárne vynadal Nurmagomedovi, Rus ho parádne vysmial jedinou fotkou s trefným popisom

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Conor McGregor si nikdy nedával servítky pred ústa.

Z času na čas sa na sociálnych sieťach objaví príspevok od Khabib Nurmagomedova či Conor McGregora, ktorý opäť rozvíri vody MMA aj ich spoločnej rivality. Tentoraz sa McGregor pustil nielen do Khabiba, ale aj do bývalého boxera Paula Malignaggiho, keď v príspevku na Instagrame popísal situáciu, v ktorej sa Paul hádal s Írom kvôli fotografii.

Paul sa podľa Conora sťažoval natoľko trápne, že mu do tváre vysvetlil, aby sa nesprával ako malá suka či kur*ička a neustále nevyplakával. V bojových športoch podľa McGregora nie je miesto na vyplakávanie, pretože rozhodujú činy a nie nekonečné sťažovanie.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Conor preto prešiel do útoku aj voči Khabibovi, keď si zaspomínal na to, ako vo vzájomnom zápase Rus stále vyplakával u rozhodcu. Írovi sa to nepáčilo, ale podľa vlastných slov nemá čas na zbytočné sťažovanie, radšej sa chce férovo pobiť.

Dodal, že keby sa mal v zápase ktokoľvek sťažovať, mal to byť práve on, pretože Nurmagomedov ho v prvom kole niekoľko minút držal na zemi bez akejkoľvek aktivity, čo mohol rozhodca zastaviť, ale McGregor vraj vtedy nemal čas na vyplakávanie.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Svoj príspevok zakončil veľavravnými vetami o tom, že o Khabibovi aj Paulovi vie, že nemajú peniaze a sú skrachovanci, ale odkázal im, nech nie sú aj skrachované kur*ičky.

Netrvalo dlho a Nurmagomedov sa rozhodol zareagovať. Na svoj Instagram pridal fotografiu, na ktorej McGregora škrtí v zápase a pridal len jednoduchý popis o tom, ako bude táto hanba Conora prenasledovať do konca života.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Domov
Zdieľať
Diskusia