Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. januára 2019, 16:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego je Miko Mlíko v nevydanej českej slohe zo Zayovho albumu. Manželke sľubuje, že sa už vráti domov

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Track In Da Club zo Zayovho albumu Navždy mladý mal pôvodne úplne výrazne odlišnú českú slohu. Ktorá sa ti páči viac?

Zayov oficiálny debutový projekt Navždy mladý uzrel svetlo sveta ešte v závere minulého roku. Z reakcií fanúšikov aj odozvy na YouTube či streamovacích služieb súdime, že si fanúšikovia prišli na svoje a autora teraz čaká v prvom rade prezentovanie albumu v kluboch a tiež príprava videoklipov. 

Vizuál určite očakávame aj na Zayovu spoluprácu s Egom, ktorá však ešte pred tým dostáva iné prekvapenie. Dočkali sme sa totiž bonusu v podobe nevydanej slohy člena Kontrafaktu, ktorá síce nepatrí medzi jeho hviezde výkony, no s istou dávkou nadhľadu ju môžeme brať ako lepší vtip.

V úplnom závere sa dozvedáme, že túto slohu pustil aj svojej manželke Petre, ktorá ju však v skutočnosti až tak úplne počuť nechcela. Ego má však vo zvyku pustiť si fanúšikov trochu bližšie do súkromia aj prostredníctvom sociálnych sietí, keďže razí myšlienku, že by sme na nich nemali ukazovať len to dokonalé.

Prekvapení teda až tak nie sme, v každom prípade konštatujeme, že sloha a následná nahrávka vznikla pred dlhším časom, keď bol Egáč ešte o niečo menej poslušný.  

Domov
Zdieľať
Diskusia