Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 2:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

The Walking Dead zosadilo z trónu Game of Thrones. Po 6 rokoch sa stalo najsťahovanejším seriálom

The Walking Dead zosadilo z trónu Game of Thrones. Po 6 rokoch sa stalo najsťahovanejším seriálom
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY NAJSŤAHOVANEJŠIE SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aké ďalšie seriály ľudia radi sťahovali?

Posledných 6 rokov ovládlo sčasti nelichotivý rebríček najsťahovanejších seriálov Game of Thrones. Za minulý rok 2018 sa to ale zmenilo. HBO nevysielalo žiadne nové epizódy, a tak dostali šancu iné počiny. Tak trochu nás prekvapuje, že na trón zasadlo The Walking Dead. Na druhej strane, seriál má stále fanúšikov, ktorí občas dajú niektorým epizódam pauzu, zatiaľ čo už skončili s nervóznym čakaním na živé vysielanie.

Čísla sledovanosti sa prepadávajú, čo AMC vôbec neteší, no veľa fanúšikov očividne stále seriál pozeráva cez internet, respektíve si ho rovno sťahuje.. Na druhej priečke máme komiksového Flasha. Bronzovú priečku okupuje Teória veľkého tresku, ktorá tento rok započne svoju úplne poslednú sériu. 


Na 5. priečke svieti jediná tohtoročná novinka, a to údajne celkom podarený komiksový seriál Titans. Diváci mimo USA ho nemali možnosť sledovať inak, ako ilegálne, takže sa jeho umiestneniu vzhľadom aj na nadšené ohlasy nečudujeme. Ak si naň brúsite zuby, vedzte, že 11. januára sa ocitne na Netflixe.

V roku 2019 sa na trón nepochybne vráti Game of Thrones a tušíme, že s poradím by mohlo zamiešať Peaky Blinders, Rick & Morty a ďalšie vracajúce sa seriálové pecky. 

10 najsťahovanejších seriálov roka 2018


1. The Walking Dead
2. Flash
3. The Big Bang Theory
4. Vikings
5. Titans
6. Arrow
7. Supernatural
8. Westworld
9. DC´s Legends of Tomorrow
10. Suits

Domov
Zdieľať
Diskusia