Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2018, 15:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ed Sheeran zarobil skoro 400 000 000 € za jediný rok. Stal sa najlepšie zarábajúcim hudobníkom v histórii

HUDBA ED SHEERAN
Uložiť Uložené

Predbehol tak kapacity ako Jay-Z, Beyoncé alebo Taylor Swift.

Príbeh Eda Sheerana na prvý pohľad nepatrí medzi tie výnimočné. Postupne si ho vďaka tvorbe a talentu všimlo viacero úspešných hudobníkov, ktorí mu dodali dostatočný kredit na to, aby sa dostal medzi široké publikum.

Cit pre tvorbu rádioviek v kombinácií s imidžom obyčajného jednoduchého a skromného chalana však spravili z nenápadného Brita megahviezdu. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos),

Teraz sa dokonca dozvedáme, že podľa oficiálnych zdrojov sa Ed Sheeran stáva najlepšie zarábajúcim hudobníkom na planéte vôbec. Nikto z hudobníkov v histórii za rok nezarobil viac ako on.

Autor hitu Shape Of You zarobil v roku 2018 378 miliónov eur, vďaka čomu predbehol aj svoju mentorku Taylor Swift, ktorá mu dala možnosť predskakovať na jej koncertoch v časoch, keď ho ledva niekto poznal. Predbehol aj Beyoncé či Jay-Zho a má našliapnuté na to, aby svoj rekord ešte navyšoval.

Pre zaujímavosť, jednou zo zásadných položiek v rámci zárobkov boli aj koncerty. Ed počas svoje Divide Tour predal skoro 5 miliónov lístkov v 53 mestách počas 94 vystúpení

Domov
Zdieľať
Diskusia