Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2018, 9:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najšťastnejší človek na svete je ten, ktorý nemá Instagram. Moma edukuje o sociálnych sieťach

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Moma začína s novým seriálom na svojom YouTube, prostredníctvom ktorého chce riešiť problémy dnešnej doby.

V rámci spoločenskej zodpovednosti sa už viacero youtuberov rozhodlo šíriť osvetu o aktuálnych problémoch spojených napríklad so životným prostredím alebo politickou situáciou. Suverénne najobľúbenejšou témou sú však sociálne siete, resp. ich vplyv na mladšiu generáciu.

K tejto problematike sa často vyjadrujú aj študovaní odborníci a čoraz viac pribúda aj skutočne náročných výskumov, ktoré ju skúmajú napríklad z perspektívy chemických procesov v mozgu. Teraz si však máš možnosť vypočuť názor človeka, ktorý sociálne siete využíva aj ako súčasť pracovnej náplne.

V rámci svojej novej série Be Real bude Moma každý utorok edukovať svojich sledovateľov a začína práve témou, ktorú nazvala Sociálne siete sú klamstvo. Budeš počuť zopár faktov, príbehov a vlastných názorov a ten svoj nám pokojne daj vedieť v komentároch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia