Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. decembra 2018, 13:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Autor hitu Gucci Gang Lil Pump skončil vo väzení. Policajtom ukazoval prostredník

HUDBA
Uložiť Uložené

Lil Pump bol nútený zrušiť koncert vo Fínsku.

Okrem Tekashiho má teraz problémy s väzbou aj jeho mladší kolega Lil Pump. Ten je aktuálne na európskom turné, kde sa dostal do problémov, kvôli jednému z členov svojho tímu. Podľa TMZ bol autor hitu Gucci Gang zadržaný spoločne s ostatnými. Dôvodom má byť, že niekto prechovával ilegálnu látku.

Ešte počas zatýkania dostal Pump famózny nápad, vytiahol telefón a spustil live stream na svojom oficiálnom Instagrame. Tým pochopiteľne políciu len viac nahneval a aby toho nebolo málo, začal policajtom ukazovať prostredník. To pochopiteľne vyústilo v odvoz do cely predbežného zadržania, kde aktuálne trávi svoj čas.

Lil Pump nakoniec musel zrušiť koncert vo Fínsku, pričom ako oficiálny dôvod uviedol neočakávané udalosti. Podľa dostupných zdrojov by mal byť americký raper čoskoro prepustený a nemal by čeliť vážnym obvineniam. 

Záznam zo živého vysielania počas zatýkania 

Domov
Zdieľať
Diskusia