Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2018, 20:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Eminem znenazdajky vypľul 11-minútový freestyle v rodnom Detroite

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Americký raper prekvapil fanúšikov novým počinom.

Do amerických kín nedávno prišiel film Bodied. Komediálna dráma o rape, na ktorej sa ako producent podieľal aj samotný Eminem, inšpirovala amerického rapera natoľko, že sa vrátil späť do rodného Detroitu, aby tam zo seba vypľul nečakaný freestyle.

Nový počin je dlhý 11 minút a venuje sa najrôznejším témam od teroristov z Islamského štátu, cez Arianu Grande a výbuch na jej koncerte v Manchestri či Snoop Dogga a Justina Biebera.

Eminem na svojom Twitteri fanúšikom napísal, že pri tvorbe a následnom vydaní spomínaného filmu sa mu začalo cnieť za klasickými rapovými battles, ktorých sa kedysi zúčastňoval. Musel preto z nostalgie zájsť na miesto, kde si budoval kariéru.

Okrem teroristov a útoku na koncerte Ariany Grande sa v riadkoch venuje všetkému možnému. Opisuje, ako sa chodieva na rande, kde žene do drinku strčíš drogy a znásilníš ju, ale nezabudol ani na pár veršov adresovaných svojim neprajníkom a kolegom z brandže.

Cudzie hlavné single má vraj Eminem na svojom albume ako bonusové tracky. Schytal to trochu aj Justin Bieber, ktorý sa podľa rapera premenil z nevinného katolíckeho chlapca na drogového dílera.

Domov
Zdieľať
Diskusia