Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2018, 15:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pharrell, Kendrick Lamar, A$AP Rocky, Nicki Minaj a mnoho ďalších sa objavujú jednom albume

HUDBA ASAP ROCKY KENDRICK LAMAR NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Creed 2 dostáva vlastný rapový album plný najväčších zahraničných mien.

Už 22. novembra do slovenských a českých kín príde Creed 2, ktorý mapuje príbeh bojovníka Adonisa v ringu aj mimo neho. Na svoje si na základe dostupných informácií príde každý, kto si obľúbil jednotku a zároveň sa môžu tešiť aj hudobní fanúšikovia. Po vzore filmu Black Panther totiž aj k tejto snímke vzniká plnohodnotný album preplnený exkluzívnymi hosťami. 

Produkčne ho na starosti dostal aktuálne najznámejší rapový producent Mike Will Made It, ktorý nám už na svojich vlastných projektoch neraz dokázal, že jednoducho vie, ako na to. Na nosiči s oficiálnym názvom Creed 2: The Album nájdeme kapacity ako Lil Wayne, Rick Ross, Young Thug, Pharrell, Kendric Lamar, A$AP Rocky či Nicki Minaj. 

Snáď sa v dohľadnej dobe dočkáme aj vizuálneho spracovania skladieb napríklad aj v spojení so zábermi z filmu. Je však príjemné vidieť, ako filmový svet ráta s podporou rapových umelcov aj mimo 8 Mile či Get Rich or Die Tryin’.

Domov
Zdieľať
Diskusia