Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2018, 13:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Dievčatá ukradli zo sexshopu výberové erotické pomôcky za 600 dolárov. Zlodeji majitelia pripravia o tisíce ročne

ZAUJÍMAVOSTI KRÁDEŽ
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Niektorí sa k návšteve obchodu pre dospelých musia premáhať, iní si do neho pokojne chodia kradnúť.

Sexshop s názvom Libido in Perth vyzýval na svojej facebookovej stránke k tomu, aby mu užívatelia pomohli odhaliť dievčatá, ktoré sa ulakomili na krádež erotických pomôcok. Za pomoc pri odhalení zlodejok, ktoré zachytila kamera, dokonca ponúkal odmenu 50 dolárov. Podľa majiteľa austrálskeho obchodu dievčatá ukradli produkty z jeho výberového tovaru v hodnote 600 dolárov.

Majiteľ Garry Smith bol z celej situácie veľmi nešťastný, pretože dievčatá mali údajne zobrať štyri jeho najpredávanejšie vibrátory. Podľa opisu situácie bola celá akcia naplánovaná a nešlo teda o žiadne nerozvážne a nepremyslené rozhodnutie na poslednú chvíľu. Produkty si dievčatá najprv vzali do šatní, zatiaľ čo sa zamestnanci venovali iným zákazníkom.

Obaly od erotických pomôcok v prezliekárni nechali, no po samotných produktoch sa akosi prepadla zem. Majiteľ má podobných zlodejov už skrátka po krk, pretože ho podľa jeho slov každého pol roka pripravia o približne 2 500 dolárov.

Krádeže odôvodňuje najmä tým, že jeho obchod je na ulici skôr raritou, pričom býva otvorený aj v noci, kedy už zamestnanci strácajú pozornosť. Majiteľ ďalej prehlásil, že drvivú väčšinu jeho ukradnutého tovaru tvoria ženské sexuálne pomôcky.

Odporúčané
Najčastejšie praktiky zlodejov: Týchto 5 tipov ti pomôže ochrániť byt pred vlámaním Najčastejšie praktiky zlodejov: Týchto 5 tipov ti pomôže ochrániť byt pred vlámaním 4. októbra 2023, 10:00

Nevysvetlil však, či krádeže vykonávajú skôr muži pre svoje partnerky, alebo si ženy chodia kradnúť tovar samé pre seba. Prípad so zlodejkami sa však nakoniec vyriešil. Potešený majiteľ zdieľal túto informáciou aj prostredníctvom príspevku, v ktorom ďakoval miestnej polícii.

Domov
Zdieľať
Diskusia