Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2018, 20:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Annet Charitonova je Annet X. S kanadským Osama Verse vedia o klamstvách svoje

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladá speváčka a dvorný producent Bena Cristovaa predstavujú novinku s názvom Lies.

Annet Charitonova sa medzi širšie publikum dostala ako blogerka, resp. začínajúca youtuberka v časoch, keď o tomto povolaní ešte mnohí ani nesnívali. Časom sa však začala venovať iným aktivitám, medzi ktoré patrí aj hudba. Už má za sebou veľmi úspešnú skoro rapovú skladbu TAKTOMABYT s Bennym Cristom a tri skôr alternatívne tracky, pričom určite nemôžeme zabudnúť na skvelý track DIVY.

Dnes sme sa dočkali ďalšej novinky, ktorá dostáva názov Lies a každému je snáď jasné, o čom asi bude. Autorom je Benov dvorný kanadský producent Osama Verse-Atile z The Glowsticks, ktorého sme mali možnosť počuť rapovať napríklad na ASIO.

Samotná Annet vystupujúca pod pseudonymom Annet X nám prezradila, že Osama mal niektoré časti napísané už pred šiestimi, resp. štyrmi rokmi, keďže vychádzajú z pravdivých skutočností. Speváčka dodala skladbe perspektívu nežného pohlavia a keďže si práve v štúdiu zažívala rovnakú story, dokázala svoju časť napísať za rekordných 10 minút. 

Dočkali sme sa aj sprevodného atmosférického vizuálu od Martina Fulína, Anny Chenovej, Matyáša Antalu a ďalších. O farbenie a strih klipu sa postrala samotná Annet a viac už snáď dodávať nie je potrebné. Do komentárov nám nezabudni napísať, ako sa ti novinka páči.

Domov
Zdieľať
Diskusia