Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2018 o 11:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Elitní domáci aj zahraniční DJs otvoria nový koncept klubových párty na Slovensku

HUDBA
Uložiť Uložené

Utopil si sa v stereotype? Update-ni svoj obľúbený drink, hudbu, či celý večer. Do KC Dunaj sme ulovili jedinečný zvuk z UK!

Elektronický žáner na Slovensku zažíva skvelé obdobie a dôkazom je aj plejáda prestížnych DJských mien, ktoré k nám s ochotou chodia rozbíjať kluby. Už 24. novembra zavíta do Bratislavy aj známy reprezentant garage a bassline scény – DJ Q, ktorý má za sebou bohatú hudobnú históriu vo Veľkej Británii. Tá je mekkou klubových akcii v Európe, odkiaľ si člen TQD odniesol mnoho skúseností. 

DJ Q má na konte spolupráce s legendami ako Dizzee Rascal a 6 rokov dostával priestor na prestížnom BBC Radio 1Xtra v UKG Mix Show. Dlhodobo si užíva úspešné hudobné obdobie a ty si to budeš mať možnosť overiť na udalosti Update v bratislavskom KC Dunaj.

Chýbať nebude ani silná slovenská zostava v zložení Dalyb, VI3E a Nerph, takže už presne vieš, na čo sa môžeš tešiť. Počas celej akcie bude k dispozícii ľadovo namrazený Jägermeister, ktorý vyrieši tvoj pitný režim, a ty neprestávaj loviť aj ďalšie párty z tejto série, ktorá bude pokračovať v budúcom roku. 

Elitní domáci aj zahraniční DJs otvoria nový koncept klubových párty na Slovensku
Domov
Zdieľať
Diskusia