Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. októbra 2018, 16:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kapela Jungle predstaví v Bratislave nový album

HUDBA BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Anglickí Jungle navštívia 13. novembra Bratislavu, aby naživo predniesli svoj druhý štúdiový album, ktorý sa teší veľkej pozornosti.

Už dávnejšie sme konštatovali, že aj do našich zemepisných šírok sa konečne dostávajú atraktívni zahraniční hudobníci rôznych žánrov o niečo pravidelnejšie a dnes tu máme ďalší dôkaz. Už 13. novembra totiž v bratislavskom MMC vystúpi anglická skupina Jungle, ktorá po štyroch rokoch od debutového albumu vydala očakávaný projekt For Ever.

Ten uzrel svetlo sveta ešte v septembri, no a teraz je pochopiteľne na rade turné, v rámci ktorého zaznejú aj veľké staršie hity. Presne tak, ako tomu bolo na Grape Festivale počas leta 2018, kde boli hviezdou prvého upršaného večera. 

Ak ťa teda zaujíma, ako znie soul a funk spred približne 50 rokov v novom šate, určite sa neváhaj dostaviť. Zároveň odporúčame poponáhľať sa s kúpou lístka, keďže záujem je veľký. Nájdeš ich na www.grapefestival.sk

Všetky dôležité informácie a aktuality ešte nájdeš na oficiálnej facebook udalosti

Domov
Zdieľať
Diskusia