Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2018, 15:01
Čas čítania 0:00
Sona O.

Elon Musk označil hráčov Fortnite za večných panicov. Hru by najradšej odkúpil a navždy zmazal

TECH ELON MUSK FORTNITE TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Online sa to vraj nepočíta.

Niekto by mal zrejme zakázať Elonovi Muskovi prístup na Twitter. Najnovšie urazil fanúšikov populárnej hry  Fortnite a vo svojom príspevku ich nazval večnými panicmi. 

Na svoj neslávne známy profil nahral fotku s nadpisom: „Elon Musk si kúpil Fortnite a vymazal ho," pod nadpisom stojí text: „Musel som tie decká zachrániť od večného panictva."

Zjavne mu vôbec neprekáža fakt, že po celom svete naštval zhruba 78,3 miliónov fanúšikov videohry a k celému príspevku ešte dodal: „Musel som to urobiť, nemáte za čo." 



Výrobcovia hry Epic Games okamžite reagovali protiútokom a Muska vysmiali za to, že by mu trvalo celú dekádu postaviť základňu na Mesiaci

Vo Fortnite hráči budujú a opravujú štruktúry, aby mohli stavať obranné opevnenie. Šéf Tesly a SpaceX odpovedal celkom jednoducho: „Realita je ťažká."

Jeden z fanúšikov hry sa dokonca ozval priamo na Muskov status a podotkol, že o panictvo prišiel potom, čo začal hrávať Fortnite. Miliardár ale poznamenal, že online sa to nepočíta. 

Odporúčané
Slovenský youtuber Halien skončil za mrežami. Za biznis s kokaínom a extázou mu hrozí až 15 rokov Slovenský youtuber Halien skončil za mrežami. Za biznis s kokaínom a extázou mu hrozí až 15 rokov 31. októbra 2023, 11:30

Musk však sám počítačové hry hráva. Jeho obľúbenými sú Overwatch a séria Bioshock, na ktoré si nájde čas aj napriek tomu, že vlastní dve multimiliónové firmy a vychováva šesť detí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia