Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2018, 11:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McGregor na poslednú tlačovku meškal 20 minút. Khabibovi chce preraziť lebku a manažéra opäť nazval teroristom

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Írsky bojovník sa na tlačovej konferencii zase predviedol.

Súboj Conora McGregora a Khabiba Nurmagomedova sa nezadržateľne blíži. Krátko pred začiatkom najväčšieho zápasu v histórii celého UFC bola naplánovaná tlačová konferencia, na ktorej si mali obaja kohúti vymeniť zopár ostrých slov, lenže situácia sa skomplikovala.

Začiatok konferencie bol naplánovaný na 15:00 miestneho času v Las Vegas a Nurmagomedov sedel presne o tretej na svojej stoličke. Na druhej strane, Conor McGregor sa nedostavil a do arény prišiel o viac ako 20 minút neskôr.

Medzitým Nurmagomedov odpovedal na viacero otázok, ale pred príchodom McGregora sa jednoducho zdvihol a odišiel so slovami, že on naňho čakať nebude.

Zatiaľ nevie, či ho plánuje knockoutovať alebo absolvuje celý zápas.

Urážky z Conorovej strany neberie nijak vážne, pretože ho označil za opitého muža, ktorého treba len ignorovať. Stále ho však hnevá incident, kedy McGregor napadol autobus s Khabibom, a tak sa mu za to rád pomstí v oktagone.

Po príchode McGregora pokračovali tradičné nadávky. Ír opäť nazval manažér Khabiba obyčajným teroristom, ktorého chytili s falošnými pasmi a on nechápe, ako ho vôbec do Spojených štátov amerických pustili.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Vyhlásil, že svojmu súperovi rozbije lebku a ani po zápase s ním nechce uzavrieť prímerie. Nemáme očakávať ani podávanie rúk, čo už odmietol samotný Khabib.

Domov
Zdieľať
Diskusia