Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2018, 14:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž sa v lietadle dobýjal do kokpitu, lebo si tam chcel dať nabiť mobil a pri sedadle nenašiel zástrčku

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Naivný pasažier len v lietadle hľadal zástrčku.

Indickej ekonomike sa čoraz viac darí, čo znamená, že ľudia začínajú využívať letecké spojenia. Od začiatku roka do augusta bolo v Indii vydaných celkovo 91 miliónov palubných lístkov.

Množstvo nových pasažierov však so sebou prináša nástrahy, na ktoré by človek často nevedel zareagovať ani po intenzívnom tréningu. Indická letecká spoločnosť IndiGo zažila bizarný incident, po ktorom bol z lietadla vyvedený jeden zmätený cestujúci.

Krátko pred odletom z mesta Kolkata sa pasažier postavil s mobilom a nabíjačkou v ruke, prišiel až ku dverám do kokpitu a začal sa dobýjať ku pilotom so slovami, že si potrebuje dať nabiť telefón.


Zatiaľ nie je jasné, či bol iba zmätený zo svojho prvého letu, alebo bol pod vplyvom alkoholu, ale každopádne spôsobil na palube veľký zmätok.

Letušky na muža rovno zavolali políciu, ktorá ho odviedla do útrob letiska, vypočula a potom pustila na slobodu, pretože usúdili, že nepredstavuje žiadne nebezpečenstvo.

Odporúčané
Zuzana je techničkou lietadiel: Som jediná žena medzi mužmi, na začiatku som vymieňala záchody a zarábala 800 eur (Rozhovor) Zuzana je techničkou lietadiel: Som jediná žena medzi mužmi, na začiatku som vymieňala záchody a zarábala 800 eur (Rozhovor) 15. marca 2024, 9:30

Ako informoval Guardian, nešlo o jediný letecký incident v Indii za posledné dni. Vo vzduchu sa jeden pasažier pokúšal otvoriť zadné dvere lietadla, čo si našťastie všimli cestujúci navôkol a posádka lietadla ho spacifikovala. Policajti ho potom zadržali po pristátí v meste Patna.

Domov
Zdieľať
Diskusia