Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2018, 10:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McGregor prisľúbil Nurmagomedovu krv v oktagone. Na prvej tlačovke stihol manažérovi vynadať do teroristických bonzákov

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Conor si nedával žiadne servítky pred ústa.

Každý fanúšik MMA už túžobne očakáva príchod októbra. Hneď na začiatku mesiaca sa proti sebe postavia dvaja kohúti z UFC Conor McGregor a Khabib Nurmagomedov, ktorí sa dostali do vážnej potýčky pred polrokom.

McGregor napadol autobus, v ktorom sa Khabib viezol, a absolvoval aj súdne pojednávanie, kde si vypočul svoj trest.

Vo štvrtok sa obaja bojovníci postavili prvýkrát od spomínaného dňa do rovnakej miestnosti a prvá tlačová konferencia pred súbojom prebehla v divokom štýle.

Zatiaľ čo sa McGregor neustále snažil Khabiba vyprovokovať, ten zostával pokojný a nesnažil sa útočiť ako Ír.

Conor si však pripravil zaujímavé útoky, pretože Khabibovi šplechol do tváre spojenia s mafiou, oligarchami a napokon adresoval zopár teplých slov aj manažérovi Alimu Abdelazizovi. Vynadal mu do teroristických bonzákov.

On kedysi pracoval ako informátor americkej FBI pri vyšetrovaní extrémistickej skupiny v krajine, ale neskôr ho začali podozrievať z toho, že sa z neho stal dvojitý agent.

Ír sľúbil aj to, že na plátne v oktagone nezostane po jeho výhre len nová whiskey. Vraj tam nebude chýbať ani Nurmagomedova krv.

Domov
Zdieľať
Diskusia