Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2018, 13:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Paul McCartney priznal, že spolu s Johnom Lennonom masturbovali, nemohli chýbať ani trojky s prostitútkami

HUDBA JOHN LENNON JOHN LENNON
Uložiť Uložené

Legendárna skupina The Beatles žila divoko.

Hudobník Paul McCartney nepochybne patrí medzi legendárne osobnosti. Spoločne so svojimi priateľmi kedysi tvorili skupinu The Beatles a aj keď už časy najväčšej slávy dávno zašli, Paul stále ukrýva hromadu tajomstiev o tom, čo sa dialo v zákulisí závratnej kariéry.

V najnovšom rozhovore pre magazín GQ sa rozhodol nedávať si servítku pred ústa a odhaliť situácie, ktoré možno mali zostať v pomyselnom trezore.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený GQ (@gq),

Vrátil sa späť do čias, kedy The Beatles prerážali na hudobnom trhu a členovia kapely sa stretli u Johna Lennona doma. Nespomínal si už na to, čo mali vlastne v ten deň za lubom, ale vedel, že sedeli na stoličkách, svetlá už nesvietili a odrazu niekto z nich začal masturbovať.

Namiesto pohoršenia začali masturbovať všetci spoločne a popritom vykrikovali mená ako Brigitte Bardot, aby sa nevytratilo sexuálne vzrušenie. Lennon však situáciu zničil po tom, čo vykríkol meno Winston Churchill a všetci sa začali smiať.

Odporúčané
Očakávaný sex Johna Lennona či pletky s nacistkami. Aj takto vyzerali vzťahy na historických fotografiách Očakávaný sex Johna Lennona či pletky s nacistkami. Aj takto vyzerali vzťahy na historických fotografiách 14. februára 2021, 12:25

Paul v rozhovore komentuje aj fámy o nekonečných orgiách, ktoré sa za čias The Beatles mali odohrávať. Orgie vraj nezaregistroval, ale skupinové radovánky sa určite uskutočnili.

Paul McCartney priznal, že spolu s Johnom Lennonom masturbovali, nemohli chýbať ani trojky s prostitútkami
Zdroj: Holandský národný archív

Raz po príchode na koncert do Las Vegas si on sám vypýtal dve prostitútky, s ktorými si užil krásnu noc, avšak žiadnej divokej orgie sa osobne nezúčastnil.

Nad podobnými spomienkami sa vraj občas pozastavuje a smeje sa na tom, či sa skutočne tieto bizarné situácie stali. S odstupom času ich koniec koncov vníma trochu rozdielne.

Rozhovor sa potom točil o menách ako Kanye West, Rihanna či Amy Winehouse. S Kanyem a Rihannou naspievali pred tromi rokmi hit FourFive Seconds, pričom nahrávanie s raperom prebiehalo v úplnej tajnosti a Paul si len s ťažkosťami uvedomoval, že po úprave zvuku sa na skladbu skutočne dostal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený GQ (@gq),

Tešil sa z toho, že ho dnešní interpreti akceptujú. Na margo Amy smutne skonštatoval, že ju stretol tri roky pred smrťou a len sa jej pozdravil. Dodnes ľutuje, že za ňou neprišiel a neprehovoril jej trochu do duše. Viac sa už samozrejme dočítaš priamo v novom čísle magazínu GQ.

Domov
Zdieľať
Diskusia