Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2018, 12:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj rapuje o sexe so všetkými americkým rapermi. S Kanyem Westom, Tekashim aj Drakeom si zahrala bábkové divadlo

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Album Queen v podaní Nicki Minaj sa síce uchytil skvelo, no ona sama nebola s úspechom spokojná a dala to aj patrične najavo.

Okolo Nicki Minaj to aktuálne poriadne žije a nemáme tým na mysli len udalosti okolo vydania veľmi kvalitného albumu Queen. Najprv sa poriadne vybúrila na Travisovi Scottovi, ktorému venovala zopár kritických príspevkov na Twitteri, kde tvrdila, že jeho predaje sú zavádzajúce, keďže nosiče predáva spoločne s merchom.

To, že ich ona predáva spoločen s lístkami na koncerty už síce nespomenula, no jej rapový album sa držal veľmi dlho na druhom mieste (hneď za Astroworldom), takže išlo skôr o osobný problém.  Aktuálne ešte svet žije jej sporom s Cardi B, ktorý dokonca vyústil v pokus o fyzický kontakt, čo však zastavila ochranka.

Dnes sme sa však konečne dočkali aj hudobnej aktuality, ktorou je vydanie nového videoklipu k veci Barbie Dreams. Nicki opäť svojej povesti kontroverznej raperky nezostala nič dlžná a vizuálne spracovanie veľmi trefne sprevádza text, v ktorom menuje najznámejších amerických raperov a rieši ich spoločný sexuálny vzťah. Viac už ale v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia