Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2018, 17:01
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Poznáme predpokladané ceny a názvy nových iPhonov. Okrem nich unikli aj ďalšie fotografie

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Apple už zajtra predstaví tri očakávané iPhony a my už v predstihu vieme, ako asi budú vyzerať, koľko budú stáť a aký názov dostanú.

Jedna z najväčších a najočakávanejších technologických udalostí tohto roka sa neúprosne blíži a s tým prichádzajú aj úplne nové informácie o čoskoro predstavených iPhonoch. Konferencia sa bude konať už zajtra o 19:00 nášho času a Apple na nej predstaví konkrétne tri nové modely, o ktorých sme ťa už dávnejšie informovali.

Všetci napätí fanúšikovia sa dočkali okrem ďalších uniknutých fotografií aj predpokladanej cenovky či taktiež aj názvu všetkých troch nových modelov. Podľa najnovších špekulácií dalo kalifornské jabĺčko svojim smartfónom pomenovanie iPhone XS a iPhone XS Max, čo však mnohí aj očakávali, ibaže pri väčšej verzii sme sa domnievali, že namiesto Max technologický gigant ponechá zaužívané označenie Plus. Niektoré úniky ho však stále pomenúvajú po starom, a tak je otázne, či Apple napokon staví na nový názov.

Poznáme predpokladané ceny a názvy nových iPhonov. Okrem nich unikli aj ďalšie fotografie
Zdroj: Twitter (@VenyaGeskin1)

Úplnou novinkou, čo sa týka označenia, je cenovo dostupnejší model, o ktorom väčšina predpokladala, že sa bude nazývať iPhone 9. Ten dostane s najväčšou pravdepodobnosťou meno po niekdajšej lacnejšej verzii iPhonu 5 s prívlastkom C. S kompletným názvom iPhone XC by mal byť telefón nástupcom iPhonu 8 s novým dizajnom, LCD obrazovkou a s 6,1-palcovou uhlopriečkou.

Väčšinu fanúšikov však zaujímajú najmä ceny nových modelov, preto ti ich dnes s radosťou odhalíme. Podľa všetkých dostupných informácií by mal najdrahší z tria iPhone XS Max začínať na sume 1 150 eur. O niečo lacnejšia verzia iPhone XS ťa vyjde približne 1000 eur a za úplne najlacnejší iPhone XC zaplatíš okolo 800 eur. Uniknuté informácie však nie sú oficiálne sprostredkované od giganta s nahryznutým jabĺčkom, a tak sme sami zvedaví, ako to zajtra celé dopadne.

Poznáme predpokladané ceny a názvy nových iPhonov. Okrem nich unikli aj ďalšie fotografie
Zdroj: Twitter (@VenyaGeskin1)
Anketa:
Kúpiš si niektorý z nových modelov od Apple?
Samozrejme
Skôr nie
Samozrejme
35 %
638 Hlasov
Skôr nie
65 %
1207 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia