Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2018, 13:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi a Kanye West boli spolu v štúdiu. Pravdepodobne sa dočkáme spoločnej skladby

HUDBA 6IX9INE KANYE WEST
Uložiť Uložené

Cesta dvoch kontroverzných raperov sa konečne spojila a my sa s najväčšou pravdepodobnosťou môžeme tešiť na spoločný hit.

Pred pár dňami sme informovali o rádiovom rozhovore, v ktorom Kanye West prezradil, že má veľmi rád novú vlnu rapu a menoval aj zopár jej reprezentantov, ktorých cení. Medzi nimi sa objavila aj dvojica Lil Pump a Tekashi 6ix9ine, čo mnohých právom prekvapilo. Ye však tvrdí, že napríklad s dúhovým intepretom ho spája kontroverzia a vlastne ho úplne chápe. 

O tom, že si sadli s Lil Pumpom, sme sa mali možnosť presvedčiť na vlastné oči a uši vďaka novinke I Love It, ktorá sa dočkala premiéry na odovzdávaní cien Pornhubu. Kanye dnes potvrdzuje aj druhú polovicu svojho vyjadrenia, ktoré sa týka Tekashiho. 

Na Instagramovom účte @fckthemcom sa dnes totiž objavili fotografie, na ktorých sú 6ix9ine a Yeezy spoločne v štúdiu. S najväčšou pravdepodobnosťou teda môžeme v dohľadnej dobe očakávať novinku, ktorá opäť bude vládnuť rebríčkom Billboardu a streamovacím službám. Zároveň sa dá očakávať, že Tekashimu ešte o niečo stúpne sebavedomie a dočkáme sa nejakých tých rantov na sociálnych sieťach. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa F*CK THEM (@fckthemcom),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa F*CK THEM (@fckthemcom),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa F*CK THEM (@fckthemcom),

Domov
Zdieľať
Diskusia