Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2018, 22:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Miles Morales sa musí od Petera Parkera naučiť, ako byť tým správnym Spider-Manom

FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE
Uložiť Uložené

Lákavý animák Spider-Man: Into the Spider-Verse dorazil s ďalšou pozoruhodnou ukážkou.

Po prvom teaseri sme neboli nadšení, ale ani urazení. Vyzeralo to fajn, ale nemohli sme mať prehnané očakávania. Nemáme radi, keď ich mávame. Bohužiaľ (alebo našťastie?) ich pri tomto počine nakoniec aj máme. 

Dorazil totiž oficiálny trailer a my sme z neho boli paf. Spidey hláškoval a vyzeral akoby ho vytrhli priamo z komiksov, akcia vyzerala cool a zaujala nás taktiež nevšedná animácia. 

Prísľub mnohých Spider-Manov v prepojených realitách pôsobí lákavo a my sa už nevieme dočkať, koľko verzií v animáku vlastne uvidíme. Isté je, že jednou z nich bude aj Spidey noir. Hlas by mu mal pritom prepožičať Nicolas Cage.

Na Spider-Man: Paralelné svety sa jednoducho tešíme viac než na Spider-Man: Far From Home. Pevne veríme, že nás nesklame. Ako sa ale zdá aj z nového traileru, obavy sú zrejme zbytočné.

Hlavným hrdinom snímky bude brooklynský tínedžer menom Miles Morales. Ako sme sa však dozvedeli už v predošlej ukážke a ako nám napovedá aj samotný názov projektu, Miles rozhodne nebude jediný s oblekom Spider-Mana.

O réžiu sa postarali Bob Persichetti (scenár The Little Prince), Peter Ramsey (Rise of the Guardians) a Rodney Rothman (scenár 22 Jump Street), no a scenár napísal Phil Lord (21 Jump Street, The Lego Movie).

Čo sa hereckého obsadenia týka, tak postavám prepožičajú svoje hlasy napríklad Shameik Moore, Nicolas Cage, Liev SchrieberBrian Tyree HenryMahershala AliLily TomlinHailee Steinfeld či Jake Johnson. Animák Spider-Man: Into the Spider-Verse uvidíme v našich kinách 13. decembra (prosinec) 2018

Miles Morales sa musí od Petera Parkera naučiť, ako byť tým správnym Spider-Manom
Zdroj: Sony Pictures Animation
Domov
Zdieľať
Diskusia