Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2018, 13:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Slovenský seriál Ministri si robí srandu z Kotlebovcov a ich "bezpečnostných" hliadok v MHD

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Račkovanie, agresia, prítomnosť "bezpečia". Ministri si veru neberú servítku pred ústa.

Ministri vyzerajú ako klasický komediálny seriál slovenskej produkcie – nie veľmi komediálne. V tomto prípade však JOJke držíme palce. 

Natočila totiž satirický seriál, ktorý si bude brať na paškál našu najvyššiu tragikomickú scénu – parlament a jeho blízke okolie. 


Priestoru na parodovanie tu je mnoho, no všetci dobre vieme, že do niektorých vôd sa scenáristi a producenti neodvážia vybrať. Je tu však pôda, na ktorej môžu stavať pevne. Nakoniec, z našich chrabrých zelených si srandu už urobili viaceré súkromné či verejné mená, firmy amédiá. 

Najnovšie sa k nim pripája aj komerčná televízia JOJ, čím vysiela jasný signál. Osobne sme toho ešte svedkami neboli, ale ak táto reklama pobeží aj v telke, budeme dvíhať palce ešte vyššie. 

Síce to nie je najoriginálnejšie a ani najvtipnejšie, pousmiať sa nad tým dá . Takže áno, možno tí Ministri budú stáť za pozornosť. Vysielať sa začínajú už 4. septembra a pokiaľ sa o seriáli chcete dozvedieť viac, klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia