Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2018, 13:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Oscarový Mahershala Ali sa v prvých záberoch 3. série True Detective hrá s časom a vracia seriál späť ku koreňom

FILMY A SERIÁLY TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

Zdá sa, že True Detective bude zase raz seriálom, ktorý bude hýbať televíznym svetom. Sledujte prvý teaser.

Január 2019. Zapíšte si to do kalendárov. Presne v tomto mesiaci totiž začína 3. séria True Detective. Seriál prišiel z ničoho nič na obrazovky HBO a pobláznil ľudí po celom svete. Všetci sa začali hádať o tom, kto je vrahom a taktiež rozoberať rôzne mysteriózne prvky a záhady. 

Pomohli aj vynikajúci herci na čele s McConaugheym a Harrelsonom. Prišla však druhá séria a aj keď sa v nej dali nájsť skvelé epizódy, momenty a vynikajúci záver, šlo o mierne sklamanie. 

Všetci sme tak boli v očakávaní, čo bude s 3. sériou. Scenárista a showrunner Nic Pizzolato sa však nevzdal a napísal scenáre pre pár epizód, ktoré si HBO a Mahershala Ali zamilovali, a tak dostal seriál zelenú. 

Príbeh nás tentokrát zavedie do srdca zalesnenej oblasti Ozarks v štáte Arkansas. Okrem oscarového Mahershalu Aliho (Moonlight, seriály House of Cards a Luke Cage) uvidíme aj Carmen Ejogo (Alien: Covenant či Fantastic Beasts and Where to Find Them) či Scoota McNairyho (šerif z Godless).

Stvárni postavu menom Amelia Reardon, teda učiteľku z Arkansasu, ktorá je nejakým spôsobom spojená s dvojicou nezvestných detí. Navyše sa zdá, že ide o ženu nášho hlavného hrdinu.

Detektív štátnej polície Wayne Hays (Ali) sa ich rozhodne hľadať a ako vidíme v teaseri, jeho metódy neboli vždy v súlade so zákonom.

Aj na to spomína už ako starší chlap, kedy mu nielen výčitky nedovolia pokojne dožiť svoj život. Potvrdené máme aj to, že príbeh sa bude odohrávať v rozmedzí 3 časových línií. Aj v teaseri nakoniec vidíme postavu Aliho v rôznych štádiách života. 

Odporúčané
Herec Finn Bennett z True Detective pre Refresher: Natáčali sme v úplnej tme (Rozhovor) Herec Finn Bennett z True Detective pre Refresher: Natáčali sme v úplnej tme (Rozhovor) 20. februára 2024, 9:00

Dve epizódy natočil Jeremy Saulnier (Green Room, Blue Ruin), o pár sa ich postaral sám Pizzolato pri svojom režijnom debute, no a doplnil ich Daniel Sackheim. Po teaseri sme skutočne nadšení. Zdá sa, že Alimu rola sadla a my sa nevieme dočkať, až nás o tom presvedčí v plnej paráde. 

Príbeh azda ponúkne aj nejaké tie mysteriózne prvky. Nepochybne pôjde o seriál, ktorému sa oplatí dať šancu. Snáď nás v tom utvrdí aj plnohodnotný trailer.

Oscarový Mahershala Ali sa v prvých záberoch 3. série True Detective hrá s časom a vracia seriál späť ku koreňom
Zdroj: HBO
Oscarový Mahershala Ali sa v prvých záberoch 3. série True Detective hrá s časom a vracia seriál späť ku koreňom
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia