Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2018, 17:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Alkohol v rozprašovači, imaginárne zvieratá či nákupný košík. Čo všetko sme našli v stanoch na Grape 2018?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Náš výlet do stanového mestečka na Grape 2018 dopadol nad očakávania, v niektorých momentoch sme neverili vlastným očiam.

Grape 2018 je už síce nenávratne za nami a uzavreli sme ho videoreportážou aj výberom najkrajších žien, no na slnečné letisko v Piešťanoch sa ešte na chvíľu vrátime.

Pripravili sme si pre vás totiž ešte jedno video, kvôli ktorému sme sa vybrali do stanového mestečka. Zaujímalo nás totiž, ako sa návštevníci na tento skoro trojdňový obrovský sviatok pod holým nebom pripravili a čo si zbalili do stanov

Ako už vieš z nadpisu, nebola núdza o tie najbizarnejšie predmety, čo nás v konečnom dôsledku vlastne ani neprekvapilo. Slováci neostali svojej povesti nič dlžní a drvivá väčšina sa vybavila tekutinami, no zároveň mysleli na pohodlie a v ich improvizovaných príbytkoch sme našli matrace či ležadlá, ktoré si obľúbila aj moderátorka Barborka.

V konečnom dôsledku však môžeme konštatovať, že návštevníci obľúbeného multižánrového festivalu nesklamali a vedia sa poriadne zabaviť aj mimo hudobných vystúpení. My sa už teraz nevieme dočkať ďalšieho ročníka a pevne veríme, že sme ťa presvedčili, aby si s kúpou lístka neotáľal do posledných chvíľ. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia