Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2018, 10:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Teória veľkého tresku končí po 11 rokoch. 12. séria, ktorá začína už o mesiac, bude poslednou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Partia dá svojim fanúšikom navždy zbohom.

Všetci sme to tak nejako očakávali. Posledné série sa neoznamovali až tak jednoducho a aj herci sa sem-tam vyjadrili v zmysle, že koniec sa blíži.

A dnes to máme oficiálne. Televízna stanica CBS totiž oznámila, že 12. séria The Big Bang Theory bude zároveň aj poslednou. 

Tvorcovia seriálu ďakujú fanúšikom za priazeň a dušujú sa, že urobia všetko pre to, aby natočili vynikajúcu sériu a veľkolepé finále. 

Seriál od roku 2007 získal 52 nominácií Emmy (z čoho premenil 10) a 7 nominácií na Zlatý glóbus. Posledná séria sa začína vysielať už 24. septembra a potrvá až do mája. Na konci bude seriál oplývať 279 epizódami. 

Vnímate Teóriu veľkého tresku ako kultový komediálny seriál na úrovni Priateľov či Dva a pol chlapa alebo ste ho ani veľmi neregistrovali? Nedávno sme mu venovali samostatný kvíz, takže ak ho sledujete a chcete otestovať svoje vedomosti, klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia