Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2018, 13:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenská polícia sa vytešuje z drogového mega úlovku. Cez 6000 dávok drog zaistila v notorickom Pentagone aj Malackách

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA DROGY PENTAGON
Uložiť Uložené

Naši policajti odhaľujú drogovú trestnú činnosť ako na bežiacom páse.

Aj keď o práci našich policajtov nemusíš počuť každý deň, oni monitorujú a vyšetrujú podozrivé osoby nepretržite.

Nedávno chytili Slováka, ktorého extrémna záľuba v pestovaní marihuany bude stáť pár rokov života za mrežami, a tentoraz sa na Facebooku pochválili ozajstným mega úlovkom.

Ako sami uvádzajú, po dlhšej operatívnej činnosti zadržali tri osoby podozrivé z drogovej trestnej činnosti, pričom išlo o dvoch mužov a jednu ženu. 

Akcie boli vykonávané v bratislavskom Pentagone aj pri Malackách. Nezamerali sa len na konkrétne osoby, ale aj na bytové a nebytové priestory, kde existovalo dôvodné podozrenie, že by sa mohli nachádzať návykové látky.

Policajti napokon dohromady zaistili až takmer 6000 dávok metamfetamínu, takže z ulíc odstránili slušnú zásobu látky, ktorá vie ničiť životy.

Ku príspevku pridali aj zopár fotografií z akcie, na ktorých je vidieť balenia drog, obvineného dílera ležiaceho na zemi pri svojom luxusnom Audi a nemohli chýbať ani zarobené peniaze.

Peniaze si však díleri už neužijú, pretože boli obvinení z vyrábania, držania aj obchodovania s drogami, za čo im hrozia vysoké tresty odňatia slobody.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

Protidrogová akcia vyvolala množstvo pozitívnych komentárov, pretože viacerí užívatelia upozornili na to, že by policajtov kritizovali oveľa menej, keby podnikali viac záťahov proti drogovým dílerom obchodujúcim s tisíckami dávok metamfetamínu namiesto tínedžerom s jednou marihuanovou cigaretou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia