Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2018, 10:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Desivá Mníška z The Conjuring 2 pochová v temnej ukážke nevinnú obeť zaživa

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Podľa tvorcov nás čaká najtemnejší príbeh z The Conjuring univerza.

Pred The Conjuring a Annabelle tu bola Mníška! Ďalší spin-off populárneho hororu The Conjuring dorazil s novou krátkou ukážkou. V nej sa nám tvorcovia okrem iného pochvália, že nás čaká zatiaľ najtemnejšia snímka z tohto univerza. Tak to sme zvedaví.

Tiež nám ukážu, že pochovanie zaživa je rozhodne nie je žiadny med, obzvlášť, keď s vami v rakve prebýva démonický prízrak. Režíruje Corin Hardy, ktorý svoju zručnosť už ukázal pri podarenom horore The Woods a zdá sa, že aj jeho novinka nebude na atmosféru chudobná. O čo však v The Nun vlastne pôjde?

Príbeh sa odohráva v priebehu 50. rokov minulého storočia a predstaví nám zrod démonickej mníšky, s ktorou sme mali tú česť už v The Conjuring 2.

V rumunskom kláštore spácha jedna z mníšok samovraždu, takže Vatikán vyšle na miesto kňaza a mladú novicku, aby celú situáciu prešetrili. Obaja však odhalia, že za múrmi opátstva sa skrýva niečo nebezpečné a démonické.

Hlavné úlohy si zahrajú Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope a Ingrid Bisu. Do slovenských kín nás snímka príde strašiť 6. septembra (září) tohto roku.

Desivá Mníška z The Conjuring 2 pochová v temnej ukážke nevinnú obeť zaživa
Zdroj: Warner Bros. (New Line)

Domov
Zdieľať
Diskusia