Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2018, 18:13
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Geneticky vylepšení Predátori nepoznajú zľutovanie. Ďalšia ukážka očakávaného sci-fi hororu nešetrí akciou a krvou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéry sa dočkáme budúci mesiac. Už ste sa rozhodli, či vyrazíte do kina?

Nový Predátor od Shanea Blacka má našu pozornosť istú, ale asi by sme klamali, keby sme tvrdili, že sa výsledku neobávame. 20th Century Fox sa tak naše obavy pokúša rozohnať ďalšou krátkou upútavkou, ktorá rozhodne pôsobí efektne aj cool, ba dokonca sa v nej dočkáme aj nejakej tej krvi.

Ostáva nám teda dúfať, že Black naozaj vie, čo robí a doručí nekompromisnú pecku. Súdiac podľa najnovšej ukážky sa zdá, že kultový vesmírny lovec skutočne dostane dôstojný návrat.

Snáď sa Blackovi podarí dobre vykresliť aj ústredné ľudské postavy. Iste, na partiu drsňákov z pôvodného filmu sa asi táto skupinka chytať nebude, dôležité však bude, aby pôsobili sympaticky a aby sme im dokázali fandiť.

Dynamika, akcia, drsné hlášky a rázny hudobný podmaz. To všetko v traileri máme. Možno by ale nebolo na škodu, keby Predátor pred samotnou premiérou ešte dostal jednu dlhšiu ukážku, ktorá by návštevu kina definitívne spečatila. Na snímku sa stále tešíme a veríme, že z kinosál budeme odchádzať spokojní. 

Quinn McKenna (Boyd Holbrook) sa v Predátorovi predstaví ako veliteľ elitnej skupiny vojakov. Jeho syn Rory (Jacob Tremblay) omylom Predátorov privolá na Zem a vystaví ju tak obrovskému nebezpečenstvu. Tentokrát však majú vesmírni lovci vylepšenú DNA a vojaci budú musieť čeliť aj úplne novému druhu Predátora.

V ďalších úlohách sa predstavia herci, ako Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Lochlyn Munro, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Trevante Rhodes či Jake Busey. Do našich kín snímka dorazí pod názvom Predátor: Evolúcia 13. septembra (září) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia