Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2018, 17:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Kemp 2018 už o pár dní! Vystúpia zahraničné aj domáce legendy

HUDBA
Uložiť Uložené

Letisko pri Hradci Králové bude opäť hostiť známy hiphopový festival pre všetkých nadšencov rapu aj ostatných elementov.

Hip Hop Kemp je festival, ktorý už nikomu nie je potrebné predstavovať. Začínali na ňom tvoji najobľúbenejší domáci interpreti pred dvoma dekádami a na letisku v Hradci Králové vystupujú pravidelne až do súčasnosti. Zároveň sa organizátorom viackrát podarilo dostať na pódium hlavného stageu veľké mená, ktoré dnes získavajú najprestížnejšie svetové ocenenia, pričom za všetkých spomenieme Kendricka Lamara z roku 2013.

Už 23. - 26.8. sa môžeme tešiť na ďalšie pokračovanie na rovnakom mieste, pričom tentokrát sa môžu návštevníci tešiť na mená ako GZA, $UICIDEBOY$, Hopsin či kontroverzný Chief Keef. Vystúpenie posledného menovaného by malo prebehnúť naživo a bez problémov bez potreby hologramov. Podľa posledných informácií sa dostaví osobne a ty sa tak môžeš tešiť na všetky veľké hity.

Slovensko bude reprezentovať Kontrafakt, Majk Spirit, Strapo aj klasika v podobe dua Trosky. Za domáce Česko sa zúčastní PSH, Chaozz alebo Paulie Garand. My určite nebudeme chýbať tiež a ty nám daj do komentárov vedieť, na akú kapelu či interpreta sa najviac tešíš. 

Do pozornosti dávame ešte oficiálnu stránku festivalu, kde nájdeš všetky aktuality a možnosť zakúpenia lístkov.

Hip Hop Kemp 2018 už o pár dní! Vystúpia zahraničné aj domáce legendy
Domov
Zdieľať
Diskusia