Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2018, 23:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rodinka úžasných 2 zarobila v kinách už miliardu dolárov!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pixar slávi ďalší veľký úspech, pre Disney už ide o bežnú záležitosť a my z toho máme veľkú radosť.

Mesiac aj pol trvalo, kým sa Rodinka úžasných 2 dostala na miliardu dolárov zarobených v kinách. Dokonca ešte pred tým, než slovenskí a českí diváci snímku vôbec mohli vidieť. Rovnako ako v mnohých ďalších teritóriách, pokračovanie milovaného animáku štartuje v kinách aj u nás až tento štvrtok. 

A že v tých kinách ešte hodnú chvíľu pobudne. Hotel Transylvánia 3 nebolo až takou konkurenciou a iný veľký animák Pixarovke v ceste nestál a stáť ani nebude. Disney využilo prázdnejšie obdobie a superhrdinovia tak mali voľnú cestu za veľkými zárobkami. 

Disney tento rok poslalo do kín len 6 filmov. Zatiaľ čo Solo a Wrinkle in Time nešťastne prepadli (Disney takúto situáciu nezažilo už veľmi dlho), zvyšným počinom sa nadmieru darilo. 

Ant-Man and the Wasp má na konte už 400 miliónov a Black Panther, Infinity War a Incredibles 2 dali dokopy už takmer 4,5 miliardy dolárov. 

PS: Jednotka zarobila celosvetovo 633 miliónov. Je možné, že dvojka dá na konci svojho kino maratónu aj dvojnásobok. A aj keď sa Pixar vyjadril, že pokračovania po roku 2020 už robiť nebude, len ťažko môžeme veriť, že Rodinka úžasných 3 nikdy nevznikne. 

Rodinka úžasných 2 premiéruje už zajtra!

Domov
Zdieľať
Diskusia