Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2018, 15:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tom Hardy sa zbavuje zodpovednosti. V akciou nabitom traileri ničí ako Venom celé mesto a zabíja bez výčitiek každého, kto mu skríži cestu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Konečne poriadny trailer pre Venoma, ktorý nešetrí akciou.

Na najnovší komiksový projekt od Sony sme boli dlho zvedaví. A zároveň sme sa naň tešili. Režisér Zombielandu Ruben Fleischer nie je žiadne drevo a Tom Hardy dokáže zahviezdiť v akejkoľvek role. 

Po úvodných záberoch sme neboli vôbec presvedčení, no prvý trailer nás na snímku poriadne navnadil. Hardy vyzerá v role presvedčivo, Venom je strašidelný a ak si režisér dal záležať, môžeme sa dočkať aj napínavého, nielen akčného filmu.

Producenti potvrdili, že Venom je úplne mimo MCU a žiadne cameo Toma Hollanda ako Petera Parkera/Spider-Mana v ňom nemáme čakať. To môže, ale aj nemusí byť pravda. Skôr by sme sa však asi viacerí priklonili k tomu, aby si šiel Venom vlastnou cestou. 

Ak už nič iné, minimálne si užijete Venomov (nie jedného!) v celej ich kráse a taktiež množstvo akcie a zabíjania.

Ako už veľmi dobre viete, Tom Hardy si vo filme zahrá postavu Eddieho Brocka, ktorý sa stane hostiteľom pre Venoma. Okrem neho sa ale objaví napríklad aj Michelle WilliamsRiz AhmedJenny Slate či Woody Harrelson.

Za réžiou stojí Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) a o scenár sa postaral Scott Rosenberg (Con Air, Gone in Sixty Seconds) spoločne s Jeffom Pinknerom (The Amazing Spider-Man 2, Jumanji: Welcome to the Jungle).

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 4. októbra (říjen) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem.

Tom Hardy sa zbavuje zodpovednosti. V akciou nabitom traileri ničí ako Venom celé mesto a zabíja bez výčitiek každého, kto mu skríži cestu
Zdroj: Sony Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia