Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2018, 14:06
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dorazili ďalšie fotky a videá zo zákulisia lákavej Tarantinovej novinky Once Upon a Time in Hollywood

FILMY A SERIÁLY ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Očakávaná snímka sa momentálne nakrúca a dočkáme sa jej budúci rok.

Len pomerne nedávno sme vám priniesli niekoľko fotografií z nakrúcania nového filmu Quentina Tarantina s názvom Once Upon a Time in Hollywood. Teraz sa vám hlásime s ďalšou várkou nových obrázkov a krátkych videí.

Hviezdami nabitá snímka nás zavedie do Hollywoodu konca 60. rokov. Hlavným hrdinom bude Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), kedysi slávny herec westernových seriálov. 

Ten sa spolu so svojím kamarátom a zároveň kaskadérom Cliffom Boothom (Brad Pitt) snaží preraziť v Hollywoode. Jeho susedkou je slávna Sharon Tate (Margot Robbie), ktorá padne za obeť šialeným fanatikom z okruhu Charlesa Mansona.

Okrem spomenutých hercov sa vo filme objaví aj Dakota Fanning, James Marsden, Timothy Olyphant, Al Pacino, Kurt Russell, Burt Reynolds, Emile Hirsch, Damian Lewis, Tim Roth, Michael Madsen a Luke Perry. V slovenských kinách by sme sa snímky mali dočkať 8. augusta (srpen) 2019.

Poznámka: Fotiek je viac, na boku je šípka, ktorú zviditeľníte, keď kurzorom nabehnete na pravý okraj obrázka.

Domov
Zdieľať
Diskusia