Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2018, 21:01
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Godzilla a ostatné mytologické monštrá sa prebúdzajú a rozpútavajú chaos. King of the Monsters láka atmosférickým trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Godzilla: King of the Monsters sa hlási o slovo skvelou ukážkou.

V roku 2014 vtrhol Gareth Edwards do kín so svojou Godzillou a s úspechom ju v roku 2017 nasledoval Kong: Skull Island od Jordana Vogt-Robertsa. Ešte predtým, než sa tieto dve kultové monštrá stretnú zoči-voči, dostaneme sequel Godzilly s podtitulom King of the Monsters.

Ten režíruje Michael Dougherty, autor hororových komédií Trick 'r Treat a Krampus. Príbeh sa bude točiť okolo krypto-zoologickej agentúry Monarch, ktorá zistí, že okrem Godzilly existujú aj ďalšie mytologické obludy, konkrétne Mothra, Rodan a King Ghidorah. Keď tieto bájne tvory opäť povstanú, ľudstvo sa ocitá v smrteľnom nebezpečenstve.

V snímke si zahrajú Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Bradley Whitford a Charles Dance.

Keďže doteraz bolo o snímke počuť pomerne málo, dalo sa predpokladať, že prvú ochutnávku dostaneme práve na Comic-Cone. Predpoklady sa ukázali ako správne, takže si vyššie môžete pozrieť prvý teaser.

Atmosféru mu rozhodne uprieť nemôžeme, rovnako ako poriadnu dávku kvalitných trikov. Zdá sa, že tentokrát nás čaká aj poriadne vojnové peklo. Len s mytologickými obludami. Tešíme sa.

Bude zaujímavé sledovať, ako sa Dougherty popasuje s vysokorozpočtovým blockbusterom, keďže doteraz režíroval hlavne horory skromného rozpočtu. Samotná ukážka však zatiaľ pôsobí dobre, hoci neukazuje príliš veľa (tvorcovia si evidentne šetria muníciu na ďalšie mesiace). Snímky sa v kinách dočkáme 30. mája (květen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia