Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2018, 21:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Paul Pogba zadaboval s trofejou pre majstrov sveta a poslal jasný odkaz neprajníkom. Ani francúzsky prezident nepohrdol známym gestom

ŠPORT FRANCÚZSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Majstri sveta majú právo si oslavy užívať naplno.

Žiadny futbalista si nedokážu výbornú formu udržiavať donekonečna. Francúz Paul Pogba sa pred pár rokmi stal najdrahším futbalistom sveta a aj keď ho odvtedy tisíce fanúšikov odpisovali a kritizovali, vo finále majstrovstiev sveta všetkým ukázal, čo si o nich myslí.

Pogba strelil parádny gól po tom, čo mu Chorváti najskôr zblokovali prvotnú strelu pravačkou, a tak využil svoju ľavú nohu a nedal Subašićovi, ktorému bránil hráči vo výhľade, absolútne žiadnu šancu. Po góle oslavoval s jednoznačnými gestami smerujúcimi ku svojim neprajníkom, ale najväčšia frajerina prišla až po záverečnom hvizde.

Francúzi si chvíľu počkali na prevzatie trofeje a keď sa napokon dostala do rúk Pogbu, ten sa postavil pred kameru a suverénne zadaboval. Následne si zadaboval aj so svojimi bratmi a mamou, a tak sa mu pravdepodobne podaril najdrahší dab, aký kedy svet videl.

Dabovacia mánia Francúzov neprešla, pretože Benjamin Mendy aj s pomocou Pogbu si zobrali do parády prezidenta Macrona. Macron sa nechal nahovoriť a zadaboval si aj s Mendym, takže keď sa raz budú naše deti spätne pýtať na majstrovstvá sveta v roku 2018, stačí im ukázať dabujúceho Pogbu s trofejou.







Domov
Zdieľať
Diskusia