Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2018, 18:07
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Potrebuješ rýchlo zmazať internetovú históriu? Tento šikovný nástroj schová všetky nevhodné stránky

ZAUJÍMAVOSTI HISTÓRIA
Uložiť Uložené

Svoju internetovú históriu raz za čas potrebuje pozmeniť každý.

Nebudeme si klamať, každý z nás raz navštívil nejaký web, ktorý by vo svojej internetovej histórii radšej nemal. Samozrejme, môžeme sa spoľahnúť na klasickú metódu v podobe navštevy Histórie, kde záznamy jeden po druhom zmažeme. Pokiaľ ich je však obrovské množstvo, môže nám to zabrať naozaj ohromné množstvo času. Na internete sa pritom nachádza šikovný nástroj, ktorý všetky podobné problémy dokáže jednoducho vyriešiť.

Web Ruin My Search History je úplne zadarmo a každého, kto by si chcel pozerať tvoju internetovú históriu, dokonale zmätie. Bohužiaľ, záznamy z tvojho prezerania internetu nemá ako zmazať, keďže skrátka netuší, čoho sa chceš zbaviť. Miesto toho však bude automaticky vyhľadávať úplne hlúposti, vďaka čomu tvoju internetovú históriu zaplní neškodnými záznamami, ako napríklad: "Prečo sú moje palce na nohách inej dĺžky?" "Neznášam svojho šéfa" alebo "Aký je rozdiel medzi Your a You're".

Web si po čase uletí a začne zisťovať napríklad povolenú dávku rohypnolu, no samozrejme je všetko bezpečné a čo je najlepšie, ničenie internetovej histórie prebieha na pozadí a ty sa môžeš venovať svojim činnostiam.

Potrebuješ rýchlo zmazať internetovú históriu? Tento šikovný nástroj schová všetky nevhodné stránky
Zdroj: pxhere.com
Domov
Zdieľať
Diskusia