Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2018, 16:54
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Milenky sa vrátia, a to rovno do kín. Budúci rok sa predstavia v šteklivom celovečernom filme

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia Mileniek môžu jasať a kritici len márne krútiť hlavou nad vývojom slovenskej seriálovej a filmovej tvorby.

Seriál od režiséra Jakuba Kronera (LokalFilmis, Lóve) sa sústreďoval na poriadne odviazané životy štvorice mladých žien. Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Antónia Lišková a Zuzana Norisová nezaznamenali v televízii síce taký enormný úspech, ako napríklad konkurenční Oteckovia, ale svoju cieľovku si rozhodne našli.

Po konci druhej sérii tvorcovia tvrdili, že odpoveď na to, či máme očakávať aj pokračovanie, ešte neexistuje. V prípade seriálovej podoby ide stále o aktuálnu informáciu a Markíza skutočne nedokáže novú sériu s jednoznačnosťou potvrdiť. Na druhej strane sa ale diváci môžu už teraz tešiť na celovečerný vianočný film.

„Momentálne prerábam a prispôsobujem scenár, lebo chceme, aby tam hrali herečky z Mileniek. Myslím si, že medzi nimi vznikla veľmi dobrá „chémia“ a bola by škoda to nevyužiť. A rovnako aj celý tvorivý tím Mileniek,“ prezradila producentka Adriana Kronerová.

Snímka by mala byť nakrúcaná v zimnom období, a tak sa jej finálnej verzie podľa slov Kronerovej môžeme dočkať pravdepodobne už v prvej polovici budúceho roka. O pokračovaní seriálového formátu by pravdepodobne vo veľkej miere mohol rozhodnúť aj úspech pripravovaného filmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia