Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2018, 14:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nová aktualizácia iOS ničí výdrž batérií v Apple zariadeniach. Tvoj iPhone sa možno znenazdajky začal vybíjať oveľa rýchlejšie

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Aktualizácia operačného systému zanechala používateľov frustrovaných.

Spoločnosť Apple si pre svojich užívateľov na konci mája pripravila aktualizáciu operačného systému iOS. Nová verzia obsahuje viacero vylepšení, pričom medzi najpraktickejšie určite patrí možnosť ukladať si správy priamo do iCloud, ale používatelia Apple zariadení nemajú pre iOS 11.4 ani jedno pekné slovo.


Ľudia z celého sveta sa hneď na začiatku júna začali na internetových fórach sťažovať, že po aktualizácii operačného systému nemajú ani zďaleka rovnakú výdrž batérie ako v minulosti. Na sociálnych sieťach sa špekuluje o tom, čo by mohlo rýchle vybíjanie batérie spôsobovať a najčastejšie ľudia skúšajú vypínať procesy aplikácií v pozadí, pretože funkcia vyžaduje neustále obnovovanie obsahu aplikácií aj v momentoch, keď svoj mobil nepoužívaš. Napriek tomu nebol hlavný problém nijak identifikovaný a stovky zúfalých vlastníkov Apple zariadení píšu na fórach svoje negatívne skúsenosti.

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30

Sťažujú sa na vybíjanie baterky bez používania smartfónu či náhlu stratu schopnosti prežiť na jedno nabitie celý deň. Jeden užívateľ ochotne odpisoval kolegovi s rovnakým problémom a skonštatoval, že kým napísal pár riadkov, tak sa mu iPhone vybil o štyri percentá. Spoločnosť Apple bude musieť na chyby v novej verzii operačného systému zareagovať čo najskôr, takže ak si ešte telefón neaktualizoval na iOS 11.4, radšej ešte počkaj.


Domov
Zdieľať
Diskusia