Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2018, 11:43
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kultový lietajúci sloník Dumbo sa vracia v réžii Tima Burtona! Magická ukážka láka na vizuálne nádherný a dojemný zážitok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hraná adaptácia známeho animovaného filmu sa predstavuje v prvých záberoch. Bude to hitovka? Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že áno.

Roztomilý lietajúci sloník Dumbo je späť. Disney pre nás chystá ďalšiu hranú verziu svojej známej rozprávky, tentokrát kultového animáku z roku 1941.

Réžie novej verzie sa chopil Tim Burton (Corpse Bride, Charlie a továreň na čokoládu) a opäť nám rozpovie notoricky známy príbeh malého Dumba, ktorému sa všetci posmievajú pre jeho veľké uši.

Keď však Dumbo objaví nových priateľov a svoju schopnosť lietať, zistí, že dokáže prekonať všetky prekážky. V hlavných úlohách uvidíme Evu Green, Michaela Keatona, Colina Farrella, Dannyho DeVita, Alana Arkina či Josepha Gatta. Scenár napísal Ehren Kruger (Kruh, Transformers: Zánik).

Teaser láka na vizuálne pôsobivý zážitok, budeme ale tiež dúfať, že Burton nám všetkým dokáže, že na to stále má. Posledné jeho filmy totiž mali veľmi kolísavú kvalitu. Dostane sa práve s Dumbom do formy? Je pravdou, že látka je to preňho pomerne neobvyklá, keď uvážime, že sa dostal do povedomia hlavne čiernym humorom a gotickou štylizáciou.

Samotný teaser pôsobí príjemne a vo fanúšikoch určite zabrnká na nostalgické struny. Múdrejší však asi budeme po oficiálnom traileri.

Sme zvedaví, či dokáže k notoricky známemu príbehu dodať vlastnú pečať a originalitu. Snáď sa nespoľahne len na pekné obrázky. Do slovenských kín Dumbo priletí 28. marca (březen) 2019. Čo poviete na prvý teaser?

Kultový lietajúci sloník Dumbo sa vracia v réžii Tima Burtona! Magická ukážka láka na vizuálne nádherný a dojemný zážitok
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia