Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2018 o 20:55
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Na televíznej obrazovke baví tisíce detí, ale súkromný život sa mu rozpadá. Jim Carrey prichádza so seriálom, ktorý nás pobaví aj rozplače

FILMY A SERIÁLY JIM CARREY
Uložiť Uložené

Režisér Michel Gondry (Večný svit nepoškvrnenej mysle) a Jim Carrey opäť spájajú sily v zaujímavom seriálovom projekte.

Jim Carrey hlási návrat v pozoruhodne vyzerajúcom seriáli Kidding. Na tejto dramédii bude spolupracovať s oceňovaným režisérom Michelom Gondrym, s ktorým už natočili výbornú snímku Večný svit nepoškvrnenej mysle.

V Kidding si Carrey zahrá Jeffa alias Mr. Picklesa, úspešného zabávača a moderátora televíznych programov. Muž, ktorý každodenne rozosmieva deti aj ich rodičov, však v súkromí prežíva silné turbulencie. Objavujú sa problémy v jeho rodine, čo sa začne prejavovať aj na jeho psychike. 

Podľa slov tvorcov môžeme očakávať zábavný seriál, ale aj trailer nižšie naznačuje, že nebude núdza ani o dramatickejšie a emocionálnejšie okamihy. Jim Carrey je síce v pamäti divákov zapísaný ako primárne komediálny herec, ale mnohokrát už dokázal, že vážne roly mu nerobia najmenší problém.

V tomto prípade sa zdá, že bude musieť zvládnuť obe tieto polohy (možno v podobnom štýle ako v Mužovi na Mesiaci od Miloša Formana). Okrem neho však uvidíme aj Catherine Keener, Judy Greer a Franka Langellu.

Ukážka samotná pôsobí dobre a nepochybne nás čaká prehliadka skvelých hereckých výkonov. Carreymu by nejaký ten hit prospel, keďže v posledných rokoch sa mu nejako nedarí opäť chytiť dych. Dôkazom je aj mizerne prijatý thriller Dark Crimes. Možno práve Kidding je projekt, ktorým môže ukázať, že na to stále má.

Odporúčané
10 najlepších filmov s Jimom Carreym (Rebríček) 10 najlepších filmov s Jimom Carreym (Rebríček) 27. septembra 2022 o 9:30

Michelovi Gondrymu na režisérskej stoličke veríme a Carreymu rozhodne prajeme úspech. Našu pozornosť má seriál teda istú, snáď sa nesklameme. Prvá séria bude mať 10 epizód a premiéry sa dočkáme 9. septembra (září) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia