Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2018, 17:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sexy Anne Hathaway je týraná žena, ktorá chce sexom zaplatiť Matthewovi McConaugheymu, aby zabil jej násilného manžela

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Thriller s nádychom sexuálnej atmosféry s názvom Serenity dorazí už na jeseň. Zoznámte sa s ním vďaka prvému traileru.

Bláznivý trailerový týždeň nekončí. Ba naopak. Debutovou ukážkou sa nám totiž predstavuje aj sexy thriller Serenity z pera Stevena Knighta (Locke, Peaky Blinders, Eastern Promises či Taboo). V ňom sa znova stretli Anne Hathaway a Matthew McConaughey (Interstellar). 

Serenity nás vezme cez tajomný príbeh kapitána rybárskej lode Bakera Dilla (McConaughey), ktorého minulosť sa vráti, aby ho na malom tropickom ostrove prenasledovala a následne jeho život zamotala v celkom novej realite. Táto realita ale nakoniec môže byť niečím úplne iným, než sa na prvý pohľad zdá.

Minulosť v tomto prípade znamená jeho ex-manželku Karen (Hathaway). Tá ho vyhľadá s prosbou o pomoc. Zachrániť ju a jej dieťa pred jej sadistickým manželom, ktorý ju týra. Plán je jednoduchý. Vylákať ho na more a hodiť ho žralokom. Baker sa musí rozhodnúť, čo je správne, čo nie, a čo chce so svojim životom vlastne urobiť.

Trailer nám veľa nového ohľadom príbehu nenapovedal. Vieme z neho však vycítiť, že pôjde o naozaj ťaživú drámu s prvkami thrilleru stavajúcu hlavne na skvelom scenári a poctivých hereckých výkonoch. Môže z toho byť pokojne čierny kôň jesennej sezóny.

Scenár spolu s réžiou má na starosti nesmierne talentovaný Steven Knight a okrem vyššie spomínanej dvojice si zahrá napríklad aj Diane LaneJason ClarkeDjimon Hounsou či Jeremy Strong. Premiéry sa dočkáme 18. októbra.

Domov
Zdieľať
Diskusia