Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2018, 10:13
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vojnou poznačený Bumblebee sa prebúdza v prvej ukážke z vlastného Transformers filmu. Problémy si ho nájdu aj v rokoch osemdesiatych

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Paramount Pictures zverejnilo debutové zábery z blížiacej sa spin-off sólovky s Bumblebeem. Toho čaká poriadne dobrodružstvo.

Zatiaľ čo hlavná séria Transformers bola nedávno pozastavená a momentálne ostáva na akomsi bode mrazu, tvorcovia spin-off sólovky s Bumblebeem sa môžu tešiť, že sa ich film do kín určite dostane. Či sa ale budeme tešiť aj my, to zistíme až koncom tohto roka.

Predbežný názor si však vieme urobiť už teraz, pretože štúdio Paramount Pictures konečne zverejnilo vôbec prvú ukážku. Tá toho síce neukáže veľa, no dá sa z nej vydedukovať, že film by sa mal sústrediť najmä na priateľstvo medzi človekom a Transformerom.

Niekoľko momentov v traileri si pre seba ale uchmatne aj akcia, do ktorej sa okrem Beeho bezpochyby dostane tiež John Cena ako agent zo Sectora 7 či neznámy (pravdepodobne) Decepticon. Žeby Starscream? Koniec koncov, presvedčte sa sami.

Čo sa samotného príbehu týka, ten by nás mal zaviesť do roku 1987, kedy uvidíme obľúbeného Transformera Bumblebeeho na úteku.

Tomu sa podarí nájsť útočisko na smetisku v malom kalifornskom plážovom mestečku, časom ho však pošramoteného a poznačeného vojnou objaví 18-ročná Charlie (Hailee Steinfeld), ktorá stále hľadá svoje miesto na tomto svete.

A keď ho dievčina oživí, okamžite zistí, že rozhodne nie je tým obyčajným žltým Volkswagen chrobákom, akým sa na prvý pohľad zdal.

Vojnou poznačený Bumblebee sa prebúdza v prvej ukážke z vlastného Transformers filmu. Problémy si ho nájdu aj v rokoch osemdesiatych
Zdroj: Paramount Pictures/Empire

Za réžiou stojí prezident stop-motion štúdia Laika Entertainment Travis Knight (Kubo and the Two Strings), o scenár sa postarala Christina Hodson (Unforgettable).

Okrem vyššie spomínaných hercov si ďalej zahrá napríklad aj Pamela AdlonStephen SchneiderJorge Lendeborg Jr.Jason DruckerKenneth ChoiRicardo HoyosAbby QuinnRachel Crow či Grace Dzienny.

Premiéra snímky je u nás momentálne naplánovaná na 27. decembra (prosinec) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť ešte viac, klikajte sem. Čo hovoríte na prvé zábery? Ste ochotní dať Bumblebeemu šancu a zájdete do kina?

Vojnou poznačený Bumblebee sa prebúdza v prvej ukážke z vlastného Transformers filmu. Problémy si ho nájdu aj v rokoch osemdesiatych
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia