Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2018, 14:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West vydáva dlhoočakávaný album YE!

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Máme tu ďalší zo sľubovaných projektov z Wyomingu.

Okolo Kanyeho Westa to žije viac ako kedykoľvek predtým, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Okrem toho, že svoj Twitter neustále plní vyjadreniami k najrôznejším témam, nedávno oznámil, že chystá vydanie viacerých hudobných projektov vrátane sólového albumu. Svoje sľuby zatiaľ plní a po minulotýždňovom release Pushovho Daytona dnes prichádza Kanyeho YE.

Nájdeme na ňom sedem skladieb s celkovou dĺžkou 23 minút, čo však už v dnešnej dobe asi nemá význam riešiť. Ostáva nám len čakať, ako sa s trendom krátkej minutáže popasujú slovenskí interpreti. Tí budú totiž ešte dlho konfronovaní nespokojnými fanúšikmi, ktorí si minúty preratávajú na cenu za nosič. Späť však ku Kanyemu. Čo sa týka hostí, na nahrávanie do Wyomingu si pozval napríklad 070 Shake, Johna Legenda, Young Thuga, Jeremiaha, Ty Dollar $igna, Nicki Minaj a, samozrejme, Kid Cudiho. 

Domov
Zdieľať
Diskusia