Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2018, 15:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zoznámte sa s Debbinou osmičkou a hackerkou Rihannou. Partia ženských podvodníčok sa rozhodne okradnúť Anne Hathaway o drahý náhrdelník

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ocean’s 8 vyzerá ako ideálny film do kina.

Warner Bros. dnes vydalo finálny trailer pre ženský spin-off ku klasikám Ocean’s ... Namiesto pribúdania kolegov sa ale teraz počet podvodníkov znižuje, a tak nám je predstavená Debbina osmička. Tá sa bude snažiť ukradnúť drahý náhrdelník Anne Hathaway.

Debbie Ocean (Sandra Bullock), sestra legendárneho zlodeja Dannyho Oceana (George Clooney), sa pripravuje na lúpež k storočia. K tomu ale potrebuje špičkový ženský tým, v zložení Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Amita (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway) a Tammy (Sarah Paulson). 

Na scéne sa ale podľa všetkého v malej cameo role objaví aj populárny Matt Damon so svojou postavou Linusa Caldwella (z ostatných troch častí Dannyho jedenástky).

Režisérom snímky je na Oscara nominovaný Gary Ross (Seabiscuit, The Hunger Games), scenár napísala Olivia Milch a na čele producentov stojí slávny Steven Soderbergh (Logan Lucky, očakávaný krimi seriál Mosaic, všetky tri časti Dannyho parťákov). Slovenská a česká premiéra je plánovaná na 7. júna (červen) 2018.

Zoznámte sa s Debbinou osmičkou a hackerkou Rihannou. Partia ženských podvodníčok sa rozhodne okradnúť Anne Hathaway o drahý náhrdelník
Domov
Zdieľať
Diskusia