Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2018, 16:58
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Medvedík Pú sa vracia, aby Ewanovi McGregorovi v čarovnej disneyovke Christopher Robin pripomenul jeho detstvo a silu priateľstva

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Christopher Robin sa hlási o slovo v druhom traileri. Črtá sa pre štúdio Disney ďalší hit?

Režisér Marc Foster (Finding Neverland) pre nás prichystal magický návrat do detských čias. V rodinnej komédii Christopher Robin budeme svedkami toho, ako sa hlavný hrdina Christopher (Ewan McGregor) vráti do krajiny svojho detstva. Už dávno totiž dospel a zaradil sa do šedivej reality bežného života.

Dokonca zabudol na dobráckeho Medvedíka Pú a jeho ďalších kamarátov. Keď sa však s plyšovým medvedíkom opäť stretne, okamžite objaví chlapca ukrytého v sebe. Okrem McGregora uvidíme aj Hayley Atwell, Marka Gatissa či Bronte Carmichael.

Zvieracích plyšákov nadabujú herci, ako Jim Cummings, Toby Jones, Chris O'Dowd, Peter Capaldi, Brad Garrett či Sophie Okonedo. Do slovenských kín snímka zavíta 23. augusta (srpen) 2018. Čo poviete na trailer? Čaká nás opäť nádherne magické dobrodružstvo podobné Finding Neverland?

 

Medvedík Pú sa vracia, aby Ewanovi McGregorovi v čarovnej disneyovke Christopher Robin pripomenul jeho detstvo a silu priateľstva
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Domov
Zdieľať
Diskusia