Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2018, 11:46
Čas čítania 0:00
Ester Viktória Ziff

Kreatívna balerína pobláznila sociálne siete! Kylie ťa presvedčí, že balet má miesto všade

AMERIKA FACEBOOK INSTAGRAM USA
Uložiť Uložené

Najbližšie, keď sa ti bude zdať cvičenie nudné, skús si ho okoreniť ako Kylie Shea.

Keď sa povie balet, mnohí si predstavia obecenstvo, ktoré nadšene čaká, kedy príde na pódium prvá balerína v ikonickej sukni. Ladne tancujúca na špičkách, ktoré jasne zdôrazňujú jej eleganciu a nežnosť. Kylie Shea je profesionálnou tanečnicou v New Yorku a Los Angeles.

Jedného dňa, pri ceste domov začula hrať pesničku "No" od Meghan Trainor, ktorá jej vnukla myšlienku na neobvyklé cvičenie. Svoj nápad natočila na video, ktoré dosiahlo 200 000 videní v priebehu jedného dňa a na jej Instagram prišlo množstvo nových followerov, vrátane spomínanej Meghan. 

Kylie neuznáva špecifické cvičenia a vraví, že len počúva, čo chce jej telo robiť. Jej deň môže zahŕňať hodinu baletu, dve hodiny vo fitku a večerné tanečné predstavenie, no rovnako môže svoj kreatívny deň stráviť aj v kancelárii.

„Rada využívam tanec v bežnom cvičení a posúvam tak hranice nemožného," hovorí tanečnica.

Ak si si teda myslela, že beh na páse je náročné cvičenie, skús si ho v baletných cvičkách. Kylie tiež odporúča skákanie na švihadle, ktoré je jej obľúbené. Rovnako virálne sú aj videá s jej otcom, ktorý opakuje všetky jej cviky a rád si oblečie aj baletnú sukňu.

„Je bláznivý ako ja, vždy sa nechá na všetko nahovoriť, a tak sa spolu zabávame a tvoríme. Je mojim hrdinom a fanúšikom číslo jeden."

Najbližšie keď sa ti bude zdať cvičenie nudné, skús si ho okoreniť ako Kylie Shea. A ak ťa neláka sobotné vysávanie na špičkách, nezabudni aspoň zábavnej Američanke hodiť follow

Domov
Zdieľať
Diskusia