Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2018, 17:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Banskobystrickí fanúšikovia sa pobili pred Radivojevičom a už aj dostali doživotný zákaz vstupu na štadión. Čaká ich trestné oznámenie

ZAUJÍMAVOSTI TRENČÍN
Uložiť Uložené

Najhlúpejší hokejový nápad posledných mesiacov vyšiel fanúšikov tvrdo.

Banská Bystrica zažila po predposlednom zápase finálovej série hokejovej extraligy nechutnú potýčku. Skupina miestnych fanúšikov sa v podguráženom stave vybrala do priestoru hráčskych šatní, aby si vydiskutovali tretiu prehru v rade priamo s hráčmi. Nemali tam samozrejme povolený vstup, a preto sa ich po chvíli snažili usporiadatelia vytlačiť von, lenže medzitým sa strhol incident.

Na otázky novinárov v tom čase odpovedal Branko Radivojevič, ktorý je lídrom Trenčína, a na ostré nadávky a obvinenia reagoval podobným štýlom. Hokejistovi sa nič nestalo, ale usporiadatelia schytali viacero zranení, pretože opití fanúšikovia odmietali vyjsť von. Vo vyjadrení si prisvojili celý fanklub Banskej Bystrice a svoje činy prezentovali tak, ako keby sa vlastne nič nestalo.

Našťastie, Banská Bystrica už na nechutnosti zareagovala a jej prístup treba oceniť. Hokejový klub vydal vyjadrenie, v ktorom najskôr odsúdil správanie skupiny svojich fanúšikov. Zatiaľ čo agresívni ultras vyhlásili, že budú posledný zápas série bojkotovať, samotný klub si pre nich pripravil prekvapenie.

Odporúčané
FOTO: Minimalizmus v neopísanej podobe podľa slovenských architektov. Tento dom budeš milovať FOTO: Minimalizmus v neopísanej podobe podľa slovenských architektov. Tento dom budeš milovať 16. augusta 2023, 11:00

Udelil im doživotný zákaz vstupu na štadión s odkazom, že bojkot je predĺžený navždy. Aby toho nebolo málo, klub len nedávno podal aj trestné oznámenie a vďaka všadeprítomným kamerám je jasné, kto potýčku začal a kto sa jej vlastne zúčastnil. Celé vyjadrenie klubu nájdeš na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia