Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2018, 15:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Deadpool si v doteraz najlepšom a vtipnom traileri robí srandu z Thanosa, DCEU, tvorcov Wolverina a katanami neúspešne krája Cableove náboje

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na jeho vtípkoch sa mimoriadne bavíme už doma z upútaviek. Nevieme si ani predstaviť, aké to bude v kine.

Wade Wilson, ty nás raz dostaneš do hrobu. Finálne trailery zväčša stoja naozaj za to, ale až takúto dávku humoru sme teda určite nečakali. Deadpool si jednoducho vôbec nedáva servítky pred ústa. Radosť nám ale urobili aj členovia jeho tímu. Pripomeňte si ich v tomto článku.

Neodstraší ho ani mocný Thanos, no taktiež ani (slabá) konkurencia z DCEU. Všimnúť si môžete aj skvelú narážku na X-Men Origins: Wolverine (sekanie Cableových nábojov) či požmurknutie na Fox ohľadom Wolverina. Vychutnajte si nižšie priložený parádny trailer a dajte nám vedieť, či ste sa pri ňom zabavili.

O druhú časť sa z režisérskeho kresla postaral David Leitch (John Wick, Atomic Blonde) a scenár napísalo duo Thett Rees a Paul Wernick (Deadpool 1). Premiéra je v našich kinách plánovaná na 31. mája (květen) 2018. Ani sa vás nemusíme pýtať, či na ňu zájdete, všakže?

Domov
Zdieľať
Diskusia