Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2012 o 13:11
Čas čítania 0:00
tlačová správa

AMO a Celeste Buckingham s videoklipom ku skladbe Swing

Uložiť Uložené

Chalani z AMO spoločne s Celeste Buckingham ti taktiež predstavili svoju verziu letného hitu, ktorý nazvali Swing a už pár týždňov túto skladbu môžete počuť aj v našich rádiách. Teraz sa k nám dostáva aj videoklip, ktorý najprv ani neplánovali, ale nakoni

Formácia AMO má už niekoľko týždňov vonku skladbu s mladou talentovanou speváčkou Celeste Buckingham. Ako jednej z mála účastníkov talentovej súťaže sa jej v súčasnosti úspešne darí produkovať svoju hudbu a zrejme aj preto si ju chalani vyhliadli a nahrali s ňou rádio verziu skladby Swing, ktorej originál sa nachádza na aktuálnnom albume skupiny, Positive (2011).

Rozhodli sa, že práve mladej speváčke zveria refrén ich veselej a sviežej skladby, Celeste si k nemu napísala aj vlastnú slohu. Z pesničky sa v rádiu a najmä na letných festivaloch stáva veľký hit: "Skladbu hrávame na koncertoch s našou kapelou a ľudia ju majú radi, už to, že sme ju vôbec zaradili do koncertu a že sme ju upravili ako singel bola vlastne požiadavka samotných fanúšikov, ktorí si ju doslova vypýtali. Pôvodne išlo o čisto albumovú vec, ale na viacerých koncertoch po vydaní CD Positive sa jej naši fanúšikovia dožadovali, tak sme im jednoducho museli vyhovieť", prezradil s úsmevom Moe. „Dokonca sme si na koncert vymysleli aj špeciálny tanček. Vtipný tanček..." doplnil Opak.

Ich veľkú energiu sa pokúsil dostať na obrazovku renomovaný režisér videoklipov Martin Hudák: „Vklad Celeste do pesničky sa mi veľmi páčil a keďže s Opakom spolupracujeme na dennej báze, nebolo ťažké ho stretnúť na chodbe a navrhnúť mu nejaký pekný obrázok k sviežemu dielu.

Opak a Moe sa počas nahrávania samotnej skladby s Celeste vôbec nestretli, z čoho vychádza aj dej samotného videoklipu

Pre viac infa sleduj ich web alebo facebook.

Domov
Zdieľať
Diskusia