Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2018, 10:46
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Blogerky, modelky či profesionálne fanúšičky. Výber najkrajších partneriek slovenských športovcov

REFRESHER ŠPORT
Uložiť Uložené

Spoznajte atraktívne krásky, ktoré zamotali hlavy našim športovým hviezdam.

Šport a krása nežného pohlavia idú spolu ruka v ruke už od nepamäti. Náš domáci trh nie je vôbec žiadna výnimka. Či už ide o naše pôvabné športovkyne, no taktiež nevystupujú z radu ani frajerky či manželky slovenských profesionálnych športovcov.

My sme sa dnes zamerali práve na tú druhú skupinu, a to dámy, ktoré žiaria po boku našich futbalistov, hokejistov, tenistov, cyklistov alebo aj lyžiarov. Nedá sa poprieť, že väčšina našich slovenských reprezentantov má rozhodne skvelý vkus na ženy a nepochybne sa majú čím pochváliť

Snažili sme sa byť maximálne objektívni, no počítame s tým, že nie každý bude zdielať náš názor, a preto, ak ti niekto z nášho zoznamu nesedí alebo naopak ti tam nejaká kočka chýba, určite nám to nezabudni napísať do komentára.

Taktiež je nutné podotknúť, že zoradenie v článku nijako nesúvisí s poradím či nejakým rebríčkom krásy. Všetky dievčatá sa diplomaticky umiestnili na prvom mieste.

V minulosti sme ti už priniesli zoznam najkrajších partneriek slovenských raperov, tak to nezabudni skontrolovať. Tak a teraz sa už môžeme pustiť do nášho výberu najsympatickejších športových polovičiek.

Magdaléna Šebestová (Ján Ďurica)

Prvá na zozname je verejne známa modelka a bývala Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová. Pôsobila taktiež aj vo vedení módneho domu Alizé či ako riaditeľka samotnej súťaže Miss Slovensko. Pár tvorí so slovenským futbalistom Jánom Ďuricom. Niektorí ich prezývaju aj slovenskí Beckhamovci. Predtým takisto chodila niekoľko rokov aj s futbalistom a modelom Filipom Šebom, no v roku 2012 vzťah ukončili. Momentálne Magda a Ján spoločne aj s dvojročnou dcérou Ninkou žijú v Turecku, kde Ďurica pôsobí ako stopér futbalového klubu Trabzonspor.

Ivana Gáborik (Marián Gáborik)

Predtým Ivana Surovcová, dnes už Gáboriková. Túto sympatickú a pôvabnú ženu väčšina ľudí pozná ako známu tanečníčku a modelku. Taktiež sa objavila aj ako herečka v rôznych komerčných reklamách (napr. aj s Rogerom Federerom), no momentálne sa najviac venuje svojmu e-shopu s originálnymi šperkami. Po boku hokejistu Ottawy Senators Mariána Gáboríka žije v Kanade. Manželmi sú od júla minulého roku.

Paula Bedžetiová (Miroslav Stoch)

Miroslav Stoch sa vo svojom súkromnom živote rozhodne nemá na čo sťažovať. Popri pôsobení v českom klube Slavia Praha už dlhšiu dobu tvorí pár s českou modelkou Paulou Bedžetiovou, s ktorou sa stihol už aj zasnúbiť. Taktiež mu minulý rok porodila syna Tobiasa. Paula tvorí s Miňom dvojicu cez dva roky a my im v spoločnom živote prajeme len to najlepšie!

Daniela Krajcárová (Adam Žampa)

Známy slovenský reprezentant, zjazdový lyžiar Adam Žampa ešte do nedávna tvoril pár so sympatickou a okúzľujúcou hnedovláskou. Modrooká Daniela nám potvrdila, že vzťah pred krátkym časom po 6 rokoch kamarátsky ukončili, no my sme sa aj napriek tomu rozhodli zaradiť pôvabnú popradčanku do nášho zoznamu. Je rovnako športovo založená a taktiež sa venuje najmä zimným športom. Momentálne študuje stomatológiu.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @d.anielk.a,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @d.anielk.a,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @d.anielk.a,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @d.anielk.a,

Barbora Škrteľová (Martin Škrteľ)

Manželov Škrteľovcov vám určite predstavovať nemusíme. Sympatická Barbora sa zoznámila s Martinom cez internet. K láske im dopomohol spoločný kamarát Filip Šebo. Štíhla brunetka je milovníčka módy, čo vyplýva aj z jej každodenných outfitov. Známa dvojica Škrteľovcov vie vždy prekvapiť svojím vycibreným štýlom za každých okolností. Svoji sú už od leta 2012 a spoločne vychovávajú 6-ročného syna Mattea.

Monika Jákliová (Gábor Boráros)

Zápasníka MMA Gábora Borárosa si za krátky čas obľúbili tisícky Slovákov aj vďaka televíziou propagovanému Oktagonu. Takisto si ho obľúbila aj jeho skvostná priateľka Monika Jákliová. Monika je modelka bikini fitness a taktiež sa venuje aj fitness trénerstvu, ktorého služby ponúka v Bratislave a Trnave.

Simona Simanová (Lukáš Lacko)

Priateľka slovenského tenistu Lukáša Lacka vyštudovala farmáciu, no živí sa ako moderátorka hlavných správ v RTVS. Simona je úspešná a charizmatická žena, ktorá sa taktiež venuje športu, no na rozdiel od Lukáša obľubuje oveľa zaujímavejší a nebezpečnejší šport ako ten biely a to netradičné hĺbkové potápanie bez dýchacieho prístroja. S Lukášom takisto vychováva spoločného syna Lucasa. Simona tvrdí, že sa v jedle neobmedzuje a ukážkovú figúru si udržuje pravdepodobne vďaka športovaniu.

Lucia Slaninková (Tomáš Tatar)

Útočníka klubu Vegas Golden Knights Tomáša Tatara sprevádza po jeho boku sympatická partnerka Lucia Slaninková, pochádzajúca z Považskej Bystrice. Pre tých, ktorým toto meno nič nehovorí, Lucia je modelka a taktiež finalistka medzinárodnej súťaže Miss Universe z roku 2013. Pár tvoria už nejaký ten rôčik, no tvrdia že na svadbu a dieťa je ešte priskoro.

Anketa:
Ktorá z partneriek slovenských športovcov ťa zaujala najviac?
Magdaléna Šebestová (J. Ďurica)
Ivana Gáborík (M. Gáborík)
Paula Bedžetiová (M. Stoch)
Daniela Grajcárová (A. Žampa)
Barbora Škrteľová (M. Škrteľ)
Monika Jákliová (G. Boráros)
Simona Simanová (L. Lacko)
Lucia Slaninková (T. Tatár)
Magdaléna Šebestová (J. Ďurica)
5 %
240 Hlasov
Ivana Gáborík (M. Gáborík)
29 %
1294 Hlasov
Paula Bedžetiová (M. Stoch)
4 %
189 Hlasov
Daniela Grajcárová (A. Žampa)
32 %
1424 Hlasov
Barbora Škrteľová (M. Škrteľ)
2 %
103 Hlasov
Monika Jákliová (G. Boráros)
8 %
351 Hlasov
Simona Simanová (L. Lacko)
3 %
155 Hlasov
Lucia Slaninková (T. Tatár)
16 %
695 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia